Nazorg & onderhoud

Nazorg en onderhoud is geen losstaande actie, maar geïntegreerd in onze gehele visie om bouwtechnische partner van onze opdrachtgevers te zijn. Bij Kolf & Molijn hechten wij hier veel waarde aan. Daarom zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met GevelBeheer-Nederland.

GevelBeheer-Nederland is een landelijk opererende onderneming op het gebied van service en ‘Meer Jaren Onderhoud Planningen’ van gevels en geveldelen. Hun specialisten beschikken over jarenlange ervaring. Met hun hoofdkantoor en centraal servicepunt in Staphorst en vestigingen in Leeuwarden, Groningen, Dordrecht, Hoensbroek, Wormer, en Augustinusga kunnen zij snel reageren in heel Nederland.

GevelBeheer-Nederland werkt niet alleen voor de professionele utiliteits- en woningbouw, ook  particulieren kunnen uitstekend bij hen terecht. Van het vervangen van kapotte ruiten en het installeren van nieuw hang- en sluitwerk tot het upgraden naar inbraak werend hang- en sluitwerk. Dit is eventueel volgens het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Neem gerust contact op om te kijken wat GevelBeheer-Nederland voor u kan betekenen.GevelBeheer Nederland