Kolf & Molijn

Kolf & Molijn in Emmeloord behoort tot de Nederlandse top van aluminium verwerkende gevelbouwers. De duurzame, onderhoudsarme en kwalitatief hoogwaardige aluminium gevelconstructies ontwikkelen en produceren we in eigen huis.

Als gevelexpert ondersteunen wij in de hele keten van gevelbouw: van ontwerpadvies tot nazorg en onderhoud. Op deze wijze zetten de opdrachtgevers van Kolf & Molijn onze expertise in als adviseur, als ontwerper, als bouwer. Kwaliteit staat voorop, daar werken we elke dag aan.

Sinds de oprichting in 1982 realiseren we projecten in de woning-, utiliteits- en appartementenbouw, zowel nieuwbouw als renovatie. Architecten en aannemers uit heel Nederland weten ons te vinden als geveltechnisch adviseur.
Op projectbasis werken wij met een team van vaste, vakkundig getrainde en bovenal gemotiveerde medewerkers. Eén van onze projectleiders blijft het gehele proces uw aanspreekpunt. Een persoonlijke gevelexpert die niet schroomt om aan te geven waar het nog beter kan. Onze opdrachtgevers hebben er elke keer weer profijt van.

Kolf & Molijn werkt voornamelijk met de betrouwbare profielsystemen van Kawneer en is aangesloten bij de VMRG. Ons proces wordt bewaakt door SKG-IKOB Certificatie, wat resulteert in het VMRG-Keurmerk Hiermee bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig aluminium gevelsysteem.

Met een moderne en goed geautomatiseerde fabriek en werkvoorbereiding kunnen wij u garanderen dat de gemaakte afspraken, planning, ontwerp en uitvoering in goede handen zijn bij  Kolf & Molijn. Wij hebben daarmee onze toekomst, als producent van complete gevelsystemen, op een goede wijze ingericht.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Nodig ons uit voor een adviesgesprek.