Machine operator/ Productiemedewerker

Machine operator/ Productiemedewerker Kolf & Molijn Emmeloord

Hier zijn kozijnen geplaatst die jij als machine operator / productiemedewerker hebt gemaakt:

JW106008-2 JW106069-2

Wil je graag onderdeel uitmaken van een technisch team? Wil jij werken met materialen die onder jouw begeleiding uiteindelijk als schitterende kozijnen of schuifpuien geplaatst worden in woningen, bedrijfspanden of bijvoorbeeld hotels? Dan is dit jouw kans!

Ga aan de slag als operator bij Kolf & Molijn in Emmeloord.

Over Kolf & Molijn

Kolf & Molijn is onderdeel van de K&A Gevelgroep. Dit is een krachtenbundeling tussen 3 gerenommeerde spelers op het gebied van aluminium en kunststof gevelconstructies. Door het samenvoegen van onze individuele kennis en vakmanschap staan wij samen garant voor veel expertise, betrouwbaarheid en continuïteit.

Kolf & Molijn heeft ruim 125 medewerkers in dienst en wij groeien volop!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van de CNC bewerkingsmachines. Als Operator vind jij het een uitdaging om er voor te zorgen dat de dagelijkse output wordt gehaald en dat de kozijnen en schuifpuien voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen en productietekeningen.

Je gaat voor de best mogelijke kwaliteit, dus als er eventueel afwijkingen zijn dan heb jij dit snel door. Kleine correcties herstel je zelf direct, de grotere meld je bij de Technische Dienst die ze vervolgens oppakt.

Je houdt van afwisseling en dat komt goed uit, want we hebben verschillende soorten bewerkingsmachines waar jij aan kunt werken. Als er 1e lijns-onderhoud moet worden uitgevoerd aan de machine dan doe je dit uiteraard zelf.

De combinatie van de verantwoordelijkheid voor zo’n mooie machine, het technisch bezig zijn, kwaliteit leveren, allerlei zaken regelen, samenwerken met leuke collega’s en ook het kunnen bijdragen aan het maken van zulke mooie producten maakt dat jij graag werkt bij Kolf & Molijn als (aankomend) operator.

 Wat bieden wij?

Bij Kolf & Molijn heb je volop leer- en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden jou een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een fulltime baan, 38 uur per week
 • Starten met een jaar contract, een vast contract is ons doel
 • Een salaris wat ligt tussen de € 2.000 en € 2.700 per maand
 • Je werkt in 2-ploegendienst zodat je de ene week heerlijk een ochtend en de andere week een deel van de middag en de avond vrij bent
 • Een vakantietoeslag van 8%
 • Door de ploegentoeslag krijg je naast je salaris ook nog eens 14% extra inkomen, wat per maand toch al gauw zo’n € 280 tot € 378 bruto extra betekent. Hierover wordt ook vakantietoeslag berekend en hier wordt pensioen over opgebouwd.
 • Goed pensioen volgens de CAO Metaal en Techniek
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen per jaar bij een fulltime aanstelling
 • Een mooie functie met goede doorgroeimogelijkheden
 • De mogelijkheid om trainingen te volgen
 • Een team waar een no-nonsens mentaliteit heerst
 • Een bedrijfscultuur die wij omschrijven als actiegericht en met korte beslislijnen
 • En uiteraard ga jij eens een kijkje nemen bij de projecten waar de kozijnen die jij hebt gemaakt zijn geplaatst!

Wat vragen wij?

Wij vragen van jou dat je minimaal een MBO 3 of 4- niveau hebt en technisch inzicht.

Al het overige wat nodig is leren wij je graag!

Loop een dag mee!

Ben je nieuwsgierig? Kom je uit een andere branche en wil je misschien een overstap maken? Of werk je al in het vakgebied en wil je eens kijken of Kolf & Molijn bij jou past? Loop dan eens een paar uur met ons mee en maak een afspraak met een van de collega’s. Dit kan in de avond, dan hoef je geen vrij te nemen. Wij laten je graag zien en ervaren wie wij zijn en wat wij bij Kolf & Molijn doen!

Meer weten?

Neem dan contact op met Dick Koolmees op telefoonnummer 06-21812872. Hij staat je graag te woord!

Solliciteer zoals jij het wilt

Solliciteren kan op meerdere manieren. Je mag ons bellen, of een berichtje sturen via WhatsApp. Je mag ook een mail met je CV en motivatie sturen naar info@kolf-molijn.nl

We horen graag van je. Tot dan!