Calculator m/v

Calculator m/v

Als calculator kun jij bijdragen aan het maken van een plan, het berekenen van de kostprijs en het opstellen van een offerte, zodat wij onderstaande prachtige projecten in opdracht krijgen!

JW105993-2 JW106036-2 JW106050-2

Wil je graag onderdeel uitmaken van een calculatie en verkoopteam van circa 10 personen met korte lijnen? Heb jij bouwkundig inzicht en is het lezen van bouwtekeningen voor jou geen probleem? Dan is dit je kans! Ga aan de slag als Calculator bij Kolf & Molijn in Emmeloord.

Over Kolf & Molijn

Kolf & Molijn is onderdeel van de K&A Gevelgroep. Dit is een krachtenbundeling tussen 3 gerenommeerde spelers op het gebied van aluminium en kunststof gevelconstructies. Door het samenvoegen van onze individuele kennis en vakmanschap staan wij samen garant voor veel expertise, betrouwbaarheid en continuïteit.

Kolf & Molijn heeft ruim 125 medewerkers in dienst en wij groeien volop!

Wat ga je doen?

Als Calculator werk je samen met een team van specialisten aan de prijsvorming van aluminium gevelbouwprojecten. Jij calculeert de kostprijs van aangeboden projecten binnen de vooraf bepaalde marges. De kostprijs wordt berekend aan de hand van bestek en tekeningen en je scant deze stukken op kansen en risico’s. Daarnaast toets je de aanvragen op basis van de huidige wet- en regelgeving.

Een plan maak je samen. Voordat je start met de prijsvorming kijken we welke onderdelen specifieke aandacht nodig hebben. Hiervoor is voldoende kennis op te halen vanuit de organisatie. Je betrekt je omgeving bij het maken van een plan en het inschatten van de risico’s. Haalbare uitgangspunten en een reëel beeld van de kansen en risico’s bieden meer houvast dan een theoretisch rendement op papier.

De offertes die je hebt opgesteld spreek je door met de accountmanager en/of de klant. Ook ben je als calculator commercieel ondersteunend aan de afdeling verkoop.

De combinatie van veel verantwoordelijkheid, opstellen van offertes, het zien van kansen en samenwerken met leuke collega’s maakt dat jij graag werkt bij Kolf & Molijn als Calculator.

Wat bieden wij?

Bij Kolf & Molijn heb je volop leer- en ontwikkelingsmogelijkheden. Wij bieden jou een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een fulltime baan, 40 uur per week;
 • Starten met een jaar contract, een vast contract is ons doel;
 • Een uitstekend salaris;
 • Een vakantietoeslag van 8%;
 • Goed pensioen volgens de CAO Metaal en Techniek;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen per jaar bij een fulltime aanstelling;
 • Een zelfstandige functie, waarin veel ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om trainingen te volgen;
 • Een team waar een no-nonsens mentaliteit heerst;
 • Een bedrijfscultuur die wij omschrijven als actiegericht en met korte beslislijnen;
 • En uiteraard wordt jouw vakkennis op niveau gehouden door product gerelateerde bedrijfsbezoeken;

Wat vragen wij?

Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring als calculator in het aluminium/ de bouwwereld en hebt goede communicatieve eigenschappen. Daarnaast heb je HBO werk- en denk niveau. Al het overige wat nodig is leren wij je graag!

Meer weten?

Neem dan contact op met Harold Smit op telefoonnummer 0527 758520. Hij staat je graag te woord!

Solliciteren

Stuur een mail met je CV en motivatie naar h.smit@kolf-molijn.nl