Vacatures

Senior calculator

Als senior calculator ben jij diegene die als meewerkend voorman de eindverantwoordelijkheid hebt in een team van zes calculators. Vanuit Emmeloord werk je samen met een team van specialisten aan de prijsvorming van aluminium gevelbouwprojecten. De afdeling calculatie is ondersteunend aan de commerciële afdeling, de opgestelde offertes worden besproken met hen en/of de klant. De combinatie van veel verantwoordelijkheid, opstellen van offertes, het zien van kansen en samenwerken met leuke collega’s is waarom jij reageert op deze vacature. lees hier verder.

Monteur Buitendienst Kolf & Molijn Emmeloord

Wil je graag onderdeel uitmaken van een technisch team? Wil jij kozijnen en schuifpuien plaatsen in woningen, bedrijfspanden of hotels? Dan is dit jouw kans! Ga aan de slag als monteur buitendienst bij Kolf & Molijn in Emmeloord. Lees hier verder.

Productiemedewerker m/v

Wil je graag onderdeel uitmaken van een technisch team? Wil jij werken met materialen die onder jouw begeleiding uiteindelijk als schitterende kozijnen of schuifpuien geplaatst worden in woningen, bedrijfspanden of bijvoorbeeld hotels? Dan is dit jouw kans!

Ga aan de slag als operator bij Kolf & Molijn in Emmeloord. Lees hier verder.