Kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid vinden we belangrijk bij Kolf & Molijn. Door de hoge automatiseringsgraad van ons productieproces, gecombineerd met onze eigen kwaliteitssystemen, kunnen onze opdrachtgevers rekenen op een product dat aan alle geldende kwaliteitseisen voldoet. Om dit te garanderen is Kolf & Molijn aangesloten bij diverse organisaties die garanties, certificaten en attesten afgeven voor de gevelbouw.

Lidmaatschap VMRG

Kolf & Molijn is lid van de VMRG en beschikt over het VMRG-Keurmerk.   Het VMRG-Keurmerk is een initiatief van de VMRG, de branchevereniging voor gevels en gevelelementen. Bedrijven met dit keurmerk beschikken over hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van metalen gevels en gevelelementen. Ze leveren producten die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid. VMRG-kwaliteitseisen. En ze plaatsen en monteren die op de juiste wijze. In opdracht van de VMRG controleert SKG-IKOB Certificatie tweemaal per jaar onze productieprocessen en producten. SKG-IKOB is een onafhankelijke certificatie-instelling in de bouwnijverheid en is erkend door de Raad voor Accreditatie.

KOMO attest

Kolf & Molijn is in het bezit van een KOMO attest met productcertificaat. Bouwproducten, bouwdelen, diensten en processen geleverd met een KOMO-kwaliteitsverklaring voldoen aan alle eisen die producenten, architecten, bouwbedrijven en eigenaren daaraan in het bouwproces stellen. Ook dit kwaliteitskeur wordt bewaakt door de SKG.

VCA** gecertificeerd

Tot slot kan het VCA** attest natuurlijk niet ontbreken bij een gevelbouwer van onze omvang. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is onder andere bedoeld om ons veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het Nederlands Certificatie Kantoor bewaakt dit attest.